Naše vrijednosti

Posao u Welmaxu je više od ugodnih sastanaka u dobrom društvu. Svakoga dana pomažemo drugima u postizanju sreće, provodeći misiju zdravstvene edukacije koja se temelji na vrijednostima koje su za nas najvrijednije.

Odgovornost prema drugim ljudima i prirodnom okolišu znači, da u naš tim dolaze samo ljudi koji se pridržavaju istih načela koje cijela organizacija predstavlja, te su u mogućnosti unijeti dio sebe, da bi klijenti tvrtke mogli dobiti sve više udobnosti, mira i užitka.

„Povezuje nas zdravi pristup životu…“

welmax opinie

Bez obzira na radno mjesto, svi zaposlenici Welmax-a imaju želju pozitivno utjecati na zajednice u kojima rade i prirodni okoliš, koji nam pruža mnogo dobra.

Neprestano tražimo nove i još bolje metode rada, koje će nam pomoći ostvariti naše snove.

Zbog toga stalno tražimo za suradnju izuzetne ljude, pune strasti, koji će dijeliti naše vrijednosti i poduzetnički duh; tražimo one, koji vjeruju u dobrobit svijeta, vjeruju u druge i koji sami mogu uzeti stvar u svoje ruke i krenuti naprijed!

Naš moto je:

Na prvom mjestu nam je kupac.

Najveću pažnju posvećujemo potrebama naših klijenata kroz zdravstvene prednosti naših proizvoda. U komunikaciji s kupcima važni su nam otvorenost I dugoročni odnosi. Volimo biti okruženi ljudima jer oni daju smisao našem poslu i našoj egzistenciji.

Etika

Moralnost definira naše ponašanje i osnovu prodaje.

Pouzdanost

Pouzdani smo, točni i dosljedni. Naš posao temelji se na kontaktu sa klijentima i pružanju pomoći. Jednako je važna ugodna atmosfera te savjetovanje tijekom donošenja odluke.

Poštovanje

Usredotočeni smo na jasnu komunikaciju i poštujemo jedni druge. Pričamo jezikom srca, poniznosti, ali i pouzdanja jer vjerujemo u naše vrhunske proizvode.

Lojalnost

Iskrenost I držanje dane riječi temelji su našeg ponašanja. Ispunjavamo obećanja koja smo dali, ali znamo i da je važno imati ponudu koja odgovara raznolikim potrebama naših klijenata.

Odgovornost

Promocija zdravog načina života naša je odgovornost koja stvara temelj naše misije i zadovoljstvo cijelom našom timu. Ako želite znati vise o karakteristikama naših proizvoda i njihovim koristima za naše zdravlje, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

Inovacija

Dajemo Vam cjelovita rješenja, zdrava za cijelu obitelj, koja ispunjavaju najveće svjetske standarde kvalitete. Nismo zadovoljni sa djelomičnim rješenjima. Cijelo vrijeme radimo na poboljšanju, novostima, patentima – sve kako bi dobili vrhunsku kvalitetu koju zaslužujete.

Društvena aktivnost

Na puno načina potičemo aktivnosti u lokalnim zajednicama i započinjemo dobrotvorne projekte. Uvijek smo tamo gdje možemo pomoći. Vjerujemo da budućnost ovisi i o nama. Sigurni smo da je izjava “ovdje i sad” jako važna i da trebamo početi od malim koracima. Među nama je mnogo onih koji su uključeni u život lokalnih zajednica te su time inspiracija i za druge.

Zajedno sa njima Welmax pridonosi promjenama na bolje!

Pogledajte naše proizvode izbliza

i iskoristite atraktivne promocije