Moderna kuća

Sybilla 3

Inspiriramo zdravljem
Svježi sokovi od voća I povrća omogu
uju vraćanje ravnoteže u organizam. Korištenjem sokova dobivenih na ovaj način dostavljamo organizmu velike koli
ine hranjivih sastojaka dostupnih u voću I povrću. Na taj način sokovi su našem organizmu lako probavljivi.

Sokovnik nježno izdvaja vitamine I minerale iz svježeg voća I povrća.

Sokovnik Sybilla 3 je uređaj nove generacije. Ovo je novi, poboljšani model našeg sokovnika Sybilla. Širok otvor skraćuje vrijeme potrebno za rezanje voća I povrća, a produženi izlaz omogućuje izravno cjeđenje sviježe napravljenog soka u visoke čaše. Lijep I moderan izgled čini sokovnik Sybillu 3 osnovom svake kuhinje.

Cijena: 10 900 HRK

Cirrus Life

Pročišćivač zraka Cirrus koristi visokoproduktivne filtere HEPA s aktivnim ugljenom, sadrži tehnologiju čišćenja pomoću sterilizacije i vraća odgovarajuću kvalitetu zraka zahvaljujući ugrađenom ionizatoru.
Znaš li da zrak u tvome domu može biti zagađeniji od onoga vani? Zagađenja zraka izvana lako ulaze u tvoj dom kroz otvorene prozore ili vrata. Dodatno onečišćenje stvara se često kućanskom opremom.

Čestice prašine lagano priliježu uz sluznicu dišnih puteva, omogućujući nakupljanje bakterija što čini odličan teren za viruse i bakterije. Možeš spriječiti bolesti dišnih puteva i olakšati disanje u domu sebi i svojim ukućanima koristeći pročišćivač zraka.

Karakteristike:

  • Uništavanje čestica smoga
  • Otklanjanje neugodnih mirisa
  • Otklanjanje bakterija, gljivica, plijesni
  • Zadržavanje virusa
  • Eliminiranje posljedica djelovanja letećih supstancija, poput benzena ili amonijaka
  • Otklanjanje iz zraka bakterija upale

Cijena: 10 900 HRK

Aquamenti

Automatski robot za pranje ravnih površina sam pere prozore, balkone i staklene vitrine. Jednostavno daljinsko vođenje omogućuje brzo određivanje smjera rada. Posebno sigurnosno uže štiti uređaj od eventualnog pada s visine. Nekoliko zamjenjivih setova navlaka za čišćenje omogućava pranje velikih površina na besprijekoran i brz način.

Revolucija u čišćenju stakala i ogledala.

Automatski robot za pranje ravnih površina. Lagan za postavljanje na površinu stakla, ogledala, dućanskih izloga ili staklenih vrata. Dovoljno je uključiti jednim pritiskom i stakla će biti blistavo čista bez ikakva napora.

Ugrađeni UPS (Sustav besprekidnog napajanja) sprječava pad robota sa staklene površine čak pri nedostatku vanjskog napajanja.

Također sadrži žiroskop i navigacijski sustav koji koristeći umjetnu inteligenciju poput autopilota kontrolira kretanje robota po površini stakla.

Automatski način garantira da će robot očistiti cijelu površinu stakla zahvaljujući algoritmima otkrivanja bridova i logici planiranja puta koju kontrolira računalna ploča.
Robot sadrži dva prstena za čišćenje pokrivena materijalom od mikrovlakana, koji su sposobni samostalno se kretati po staklu, kao i snažan vakumski motor koji usisava prašinu i uklanja nečistoće, a sve to pridonosi iznimnoj uspješnosti čišćenja.

  • Omogućuje rad na visinama bez sudjelovanja korisnika
  • Sadrži nekoliko zamjenjivih setova navlaka za čišćenje
  • Karakterizira ga ugodno i intuitivno jednostavno upravljanje daljinskim

Cijena: 10 900 HRK

Salute

Prostirka za masažu SALUTE najmoderniji je uređaj u kategoriji masažnih proizvoda koji koristi revolucionarna i inovativna rješenja.

Preporučamo ovaj proizvod ukoliko imate bolove u leđima, mišićima i zglobovima, imate bolne ovulacije, patite od reume, migrene, posttraumatske i kronične boli. Ako su Vaše noge često bolne, masažna prostirka SALUTE napravljena je za Vas.

Tijekom ovog procesa mišići su već blago opušteni kružnim pokretima masažnih glava, smanjujući tako ukočenost tijela i ukočenost mišića. Dodatne vibracije također poboljšavaju cirkulaciju krvi i rad limfnog sustava. Redovitim korištenjem cirkulacija krvi postupno se poboljšava, a detoksikacija tijela ubrzava.

Korištenje masažne prostirke SALUTE uklanja napetost mišića, pomaže sveukupnom radu unutarnjih organa, blagotvorno djeluje kod liječenja mnogih bolesti te se učinkovito bori protiv raznih vrsta boli.

Cijena: 10 900 HRK

Fiamotto

Prijenosni grijač s funkcijom kamina, klima uređajem i ionizacijom. Uzorak u frizuri trebao bi ukrasiti svaku sobu. Idealno je rješenje za ljude koji su oduvijek željeli vlastiti kamin.

Fiamotto je opremljen podesivom funkcijom grijača koja također omogućuje hlađenje prostorija. Jedan uređaj osigurava optimalnu temperaturu u prostorijama tijekom cijele godine.

Cijena: 10 900 HRK

Puro

Welmax noževi su set od 5 kuhinjskih noževa koji su neizostavan element svakog doma. Oštrice noža izrađene su od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika, što vam omogućuje obavljanje svih, čak i najzahtjevnijih zadataka u kuhinji. Zahvaljujući dršci, izrađenoj od vrlo izdržljive plastike, noževi dobro leže u ruci i pružaju zadovoljstvo pri korištenju.

Cijena: 3 900 HRK