Certifikati i nagrade

Gala prestižnih 2019

Predstavljanje poljskih Gala prestižnih proizvoda održalo se 28. ožujka 2019. godine  u Varšavskom Klubu Loft 44. Istaknuti su bili proizvodi koji posjeduju povjerenje klijenata te im daju osjećaj izuzetnosti.
Ove godine istaknuta su dva naša proizvoda: Sustav za čišćenje i Set posuđa od nehrđajućeg čelika.

Zanimljivo događanje pod nazivom “Prestižni proizvod godine” promovira poljske marke, proizvode  i usluge koji su zbog svoje izvanrednosti prepoznati od strane klijenata te ostalih partnera iz ove djelatnosti. Natjecanje organizira redakcija magazina “Law Business Quality”, a kako opisuje njegov inicijator, izdavač i glavni urednik magazina “Law Business Quality” Ilona Adamska – “Prestiž u poslovanju nije samo udobnost stvaranja i kreativni sadržaj. To je prije svega način komunikacije, izloženosti i promicanja, te visoka kvaliteta proizvoda i vizija fokusirana na postizanje uspjeha.  Svaki kvalitetan proizvod I usluga može biti prestižna, ali samo kada je dosljedna I istinita. – Prestiž u poslovanju označava marku ili uslugu koje ne samo da posjeduju poštovanje od strane klijenata već prije svega omogućavaju da se klijent osjeća izuzetno. Prestiž u poslovanju određuje elegancija, potencijal i misija. Klijent koji koji se odluči na kupnju zna da kupuje kvalitetu i zadovoljstvo.”

Baš takvi su i naši proizvodi istaknuti na ovogodišnjem Gala prestižni proizvodi održanom u Varšavskom klubu Loft 44.
Dobili smo dvije nagrade – za sustav za čišćenje i posuđe od nehrđajućeg čelika.

pure
Woolmark 2019

Sa ponosom objavljujemo da je Welmax ponovo dobio nagradu Woolmark Award 2019. I 2020 .Zahvaljujemo na povjerenju koje ste nam darovali.

Dobar Brand 2017

Certifikat Dobar Brand ponovno je dodijeljen našem posuđu od nehrđajućeg čelika

welmax
welmax
Super Brand 2017

Super Brand 2017. u kategoriji Sustavi za čišćenje

Tvrtka koju vrijedi preporučiti

Zahvaljujući angažmanu u predstavljanju najboljih proizvoda i povjerenju, koje nam je darovano, ponovno smo dobili status Tvrtke koju vrijedi preporučiti!
Thumb certyfikaty 6.jpg welmax

welmax
Certifikat Woolmark 2017

S ponosom objavljujemo da je tvrtka Welmax ponovno dobila nagradu Woolmark za 2017. i 2018. godinu. Hvala na povjerenju koje ste dali našoj tvrtki

Dobar Brand 2016

Dobar Brand 2017. nagrada za naše sustave za čišćenje

welmax certyfikaty
welmax certyfikaty
Dobar Brand 2016

Dobar Brand 2016. nagrada za naše sustave za čišćenje i posuđe

Dobar Brand 2016. Sustavi za čišćenje

Naši sustavi za čišćenje dobili su nagradu Dobar Brand u 2016. godini

welmax certyfikaty
welmax certyfikaty
POHVALA KUPACA OTKRIĆE 2015. GODINE

Pohvala kupaca/ korisnika dodjeljuje se kao rezultat ankete na nacionalnoj razini. Kupce tražimo za mišljenje o proizvodima na Internet stranici. Svake godine ispitujemo najmanje milijun ljudi za odabir najpopularnijih proizvoda u određenim kategorijama.