Law Business Quality

28. ožujka u klubu Loft 44 u Varšavi održana je svečanost Prestižni proizvod godine 2019. Gala nagrađuje proizvode koje cijene kupci, a koji dodatno čine da se kupac osjeća posebnim. Ove godine nagrađena su dva naša proizvoda: sustav za čišćenje Security Clean i posuđe od nehrđajućeg čelika.

Neobičan plebiscit pod sloganom: “Prestižan proizvod godine” podržava poljske brendove, proizvode i usluge koji se ističu iznad prosjeka, stječući prepoznatljivost među kupcima i drugim ljudima u industriji. Organizator natječaja je redakcija časopisa “Law Business Quality”, a kako navodi idejni začetnik natječaja, izdavač i glavna urednica časopisa “Law Business Quality” Ilona Adamska – “Prestige in posao nije samo udobnost stvaranja i kreativni sadržaji. To je prvenstveno stil komunikacije, izlaganja i promocije. Također je visoka kvaliteta i vizija usmjerena na uspjeh. Svaka vrijednost u poslovanju može steći prestiž, ali samo ako je dosljedna i istinita. – Prestiž u poslovanju je brend ili usluga koju ne samo da cijene kupci, već i čini da se kupac osjeća posebnim. Prestiž u poslovanju određuju elegancija, potencijal i misija. Uključujući se u proces kupnje, kupac zna da kupuje kvalitetno i zadovoljstvo.”

Ovo su naši proizvodi, istaknuti na ovogodišnjoj Gala svečanosti. Dana 28. ožujka 2019. dobili smo dva kipića u klubu Loft44 u Varšavi – naš Cleaning System Security Clean i posuđe od nehrđajućeg čelika.