Posuđe

Welmax posuđe omogućit će Vam da zaboravite na nepotrebne masnoće, a osim toga možete ih prati u perilici posuđa.

Setovi

Zahvaljujući jedinstvenim setovima jela, u kuhinji nećete imati nikakvih strašnih izazova. Osim posuđa, u kompletima ćete naći i dodatke koji Vam omogućuju stvaranje kombinacije jela, tj. jedinstvene kulinarske piramide, te praktični ribež za povrće.

naczynia zestawy welmax pokaz

Pogledajte naše proizvode izbliza

i iskoristite atraktivne promocije

Multiwar DUO

Uređaj koji je neophodan za brzo pripremanje zdravih I ukusnih jela. Kao rezultat čvrstog zatvaranja u posuđu se stvara visoki tlak koji značajno skraćuje vrijeme kuhanja.

Tradicionalna jela gotova su u samo par minuta:

Pileća juha – 7 minuta

Bigos-Sekeli – 15 minuta

Golonka – buncek – 45 minuta

Multiwar DUO

Ako Vam je stalo do brzog kuhanja koje istovremeno zadržava najvažnije hranljive sastojke, onda je ovo savršeno rješenje za Vas.

U setu se nalazi lonac 4l, 7l I košarica za kuhanje na pari te poklopac pod pritiskom I dodatni stakleni poklopac. Multiwar posjeduje sustav osiguranja u 3 stupnja tako da se korisnik osje

a sigurno kuhajući na ovaj način.

Višeslojno dno posuđa Multiwar DUO prikuplja I raspoređuje toplinu po posudi.

Za praktično korištenje u poklopac je ugrađen sat (timer) koji korisnik može odvojiti te imati uz sebe jer će nas zvučni signal obavijestiti kada je naše jelo gotovo.

Brytzanna Z3

Posuđe: Pećnica – Posuda za pečenje Z3

  • Posuđe idealno za pečenje. Napravljeno od najkvalitetnijeg čelika. Omogućuje brzu, ekonomičnu i zdravu pripremu čak i najrafiniranijih jela. Meso pečeno u posudi za pečenje hrskavo je izvana, a sočno u sredini. Namijenjena je osobama koje cijene zdravu prehranu. Kuhanje i pečenje bit će ti otvorena knjiga. Brzo, jeftino, bez zagorijevanja, a prije svega zdravo!
  • Antibakterijsko, hipoalergeno i štedi energiju
  • Za plinske štednjake, indukciju i pećnicu
  • Bez zagorijevanja i zagađenja kemijskim supstancijama
  • Posuđe ima više razina što omogućuje istovremeno pečenje i pripremanje jala na pari
  • Idealna za veće meso, ribu i druge velike ulove

TPI indukcijska ploča

Prenosiva indukcijska ploča zagrijava posuđe kao rezultat djelovanja magnetskog polja – topline se stvara samo u posudi, a ne i na površini ploče. Zahvaljući tome površina ploče je uvijek hladna, što spriječava mogu

nost opeklina. Dodatno, indukcija zagrijava posuđe vrlo brzo u usporedbi sa klasičnim štednjakom na plin. Vrijeme kuhanja skraeno je za 30%.

Pogledajte naše proizvode izbliza

i iskoristite atraktivne promocije